Ons Team

Ontmoet het team van Het Haerhuys

Monique het haerhuys

Monique 

Ik ben Monique en samen met mijn dochter eigenaresse van het Haerhuys. Sinds 4 jaar werk ik met veel plezier in onze salon. Voor degene die mij nog niet kennen: ik vind het fantastisch om u een mooi gekleurd en geknipt kapsel te geven en daarna te stylen op de manier die het best bij u past. Door mijn jarenlange ervaring als docent heb ik leren luisteren en kan dit vertalen naar uw haarwensen. Pas als u tevreden bent ben ik dat ook!

mariska het haerhuys

Mariska

Hi! Kennen wij elkaar nog niet? Mijn naam is Mariska en samen met mijn moeder runnen wij het Haerhuys. Dit doen wij met veel plezier en passie en iedere werkdag is weer een feestje. Ben jij op zoek naar de perfecte kleur, mooie highlights en een super chique toner? Dan moet je bij mij boeken! Kleuren is namelijk hè-le-maal mijn ding en dat doe ik het liefst de hele dag. Naast de salon werk ik als freelance trainer voor Keune en geef ik training aan mede kappers om hen naar een nog hoger niveau te tillen. Ik zie je graag bij mij in de stoel voor een kleurbehandeling!

Kaylee het haerhuys

Kaylee

Mijn naam is Kaylee en ik werk sinds eind 2018 bij het Haerhuys waar ik topstylist ben. Het leukste in het kappersvak en waar mijn specialiteiten liggen is kleuren en dan vooral highlighten en lowlighten. Ik ben nu cursussen aan het volgen voor bruidkapsels, ook dat vind ik erg leuk en hoop ik veel te kunnen doen dit jaar. Ik heb heel veel zin om jullie als klant nog mooier te kunnen maken en dat jullie met een goed gevoel naar huis kunnen gaan!

het haerhuys Romy

Romy

Mijn naam is Romy Johansen. Ik ben 3 jaar geleden bij het Haerhuys als bijbaantje begonnen door mijn passie voor het kappersvak. Nu 3 jaar later heb ik mijn diploma van de Kappers Akademie op zak en sta ik met veel plezier 5 dagen per week voor jullie klaar in de salon!

Amber het Haerhuys

Amber

Ik ben Amber werkhoven en ik ben de zaterdag topper! Ik vind het super leuk om hier te werken met het team en de gezelligheid van de klanten. Ik zit nu op het vmbo en ik wil de kappersopleiding gaan volgen. Ik was haren en ik maak de heerlijke koffie’s.